Wenskaarten

Vleuten, 20-11-2023

Beste vrienden en sponsors van de HNGF,

Dit najaar viert de HNGF zijn 10-jarig bestaan!

We zijn een kleine stichting met een stabiele groep donateurs waarmee we veel hebben kunnen bereiken op bescheiden schaal! Van het inrichten van klaslokalen, aanschaffen van schoolbenodigdheden en betalen van het jaarsalaris van docenten tot het vervangen van kapotte wasmachines, aanschaffen van matrassen en warme dekens in de kloosters. In Sikkim hebben we jaren lang met jullie donaties 2 meisjes uit arme gezinnen naar school kunnen laten gaan en naar de dokter als dat nodig was. Zo werd voorkomen dat ze verkocht zouden worden. Ieder kind telt en een voor ons wellicht klein gebaar heeft voor hen een groot gevolg gehad. Zonder jullie hulp zou het anders gelopen zijn! We gaan nu op naar de volgende 10 jaar.

Na een pauze van 4 jaar gaan we in december weer naar India. Daar hopen we  eindelijk weer onze contactpersonen te ontmoeten en nieuwe afspraken te maken. In januari zullen jullie op de hoogte gebracht worden van het vervolg.

Voor nu wensen we jullie een hele fijne december maand toe in het gezelschap van jullie dierbaren. Hoe donkerder het buiten wordt hoe meer lichtjes het binnen gezellig maken. Misschien stuur je zelfs nog wel zo’n gezellige ouderwetse kerstkaart? Jullie kunnen een set van 6 kaarten bestellen om te versturen ter gelegenheid van ons 10-jarig Jubileum. Dat kan door een mailtje te sturen aan info@HNGF.nl! De richtprijs is 10 euro per set maar ieder bedrag is welkom!

Wij willen jullie heel hartelijk danken voor jullie betrokkenheid en vrijgevigheid! We gaan door om samen in 2023- 2024 weer het verschil te kunnen maken!

Met hartelijke groet,

Mirjam Bezemer, Ursula Heine en Hans Gerritsen